alan adı

Hostinger'den Bedava .XYZ Alan Adı |Webteknem Yeni Nesil Paylaşım Blogu



Merhaba arkadaşlar sizlere .xyz alan adını ücretsiz olarak almadan bahsedeceğim. Öncelikle ''hostinger '' adlı siteye giriş yapıyoruz. Ardından sağ üstte  görceğiniz yerden sitede bir hesap oluşturuyoruz.

Şimdi olayları resimli şekilde anlatayım.

Üye olduktan sonra Alan Adları > Yeni Alan Adları seçeneğini takip ediyoruz.


Açılan sayfada açacağınız alan adınızı ekliyorsunuz ve kontrol et butonuna basıp uygun olup olmadığını kontrol ediyoruz. Eğer alan adı uygun ise aşağıda resimde gördüğünüz gibi devam et butonu çıkacaktır.

Sırada ki işlem devam et butonuna basmak olacak. Ardından bize 1 yıl 0,00 $ olarak gözükecek. Devam ettikten sonra kupon kodu isteyebilir. Bu durumda kupon kodu yazmanıza gerek yok. Şipariş ver demeniz yeterli olacaktır.

Şimdi burada veri girişi yapmamız gerekecek. Oluşan alan adının üstüne tıklayın ve altta açılan küçük menüde '' Veriş Girişi '' sekmesine basarak gerekli bilgileri doldurmanız gerekecek. Doldurup onayladıktan sonra '' Kurulum Bekleniyor '' mesajını göreceksiniz.


Alan adımız alınmış oldu. Bundan sonrası size ait gerekli kurulumları yapıp güle güle kullanabilirsiniz. Şunuda hatırlatmak isterim. Yenileme ücreti 3$ olmaktadır.

Sitemiz www.hostinger.web.tr
Takıldığınız bir yer olursa sormaktan çekinmeyin.

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.